Snabb middag och hockey

Frugan är ute men väninnor och jag plus barnen är hemma. Vad passar inte bättre med lite färdigmat, maten var bra, sällskapet ännu bättre men hockeyn suger.. Laget jag håller på spelar uselt!

De två större barnen sover hos mig i soffan och lilla prinsessan sover i sin säng. De snarkar så gött. Nu blir det kaffe och avkoppling inför sista perioden.


Eftermiddag på Campus Norrköping

Då var det dags för en lång och tröttsam eftermiddag på universitetet, med seminarium och redovisningar. Idag har vi matematik i förskolan och begreppet rumsuppfattning.

Ska hämta min examinations uppgift 2 också, fick G och ytterligare några hp-poäng in på kontot :)

Campusbuss är ett bra tillfälle att skriva på, borde kanske ha gått igenom redovisningen, men opps.., redan framme. Tar det sedan, men när vet jag inte ;)


Att det ska vara så svårt!

Varför ska det vara svårt att vara en aktiv plugg-farsa? Svara gärna om ni har något klokt svar :)

Vid det här laget har min minsta dotter blivit sju månader gammal, kan bara konstatera att tiden går allt för fort. Hon har börjat äta burkmat och gröt, snart tuggar hon säkert med. Första tanden knackar på tandköttet och vill titta upp, just nu gläntar den lite på dörren. Vi kan se att det är något där bakom dörren, men den vågar inte riktigt än :). Men alla som har haft barn med tänder på G, vet vad som följer med på köpet... Om vi säger så här, när det knackas och gläntas på dörren i tandköttet, vet vi att gästen har väldigt skitiga fötter (bokstavligt) och är skrikig. För barnet ifråga bajsar och har svårt att sova, men när gästen kommer in så torkar den fötterna och tystnar lite ; Vi är i skedet när gästen ska bestämma sig för att gå in eller stå kvar, går in - går ut - går in.. Utan att torka fötterna ;)


RSS 2.0