Försäkringskassan kan inte

Åter IGEN har de lyckats att göra det jobbigt för oss med sina utbetalningar. Min fru har gått in och anmält föräldrardagar för vår lilla tjej och gjort allt rätt. Första utbetalningen satte försäkringskassan in pengarna på ett tolv år gammalt konto, fast att de redan har betalat ut för dem andra två barnen på rätt konto tidigare. Andra utbetalningen satte de in pengarna på någon helt annan persons konto, fast vi gjorde det riktigt tydligt vilket konto pengarna skulle in på månaden innan. Nu tredje utbetalningen, betalar de bara ut för några dagar fast att vi har fyllt i och godkänt för flera veckor framåt *suck*. Personen i fråga som min fru ringde till på försäkringskassan, frågade drygt om vi verkligen hade fyllt i rätt. Vilket hon såg att vi hade gjort när hon gick in och tittade, då svarade personen... Då får ni ju mer pengar nästa månad, för vi har ju ett bryt datum och kan INTE föra över pengar nu. Vad tror de på försäkringskassan att man kan leva av, det är räkningar som ska betalas och mat som ska köpas.

Vi frågade vid alla tre tillfällen där de hade gjort fel hur det kan bli så här: -det har vi inget svar på, måste blivit något fel någonstans! No shit Sherlock...

Men när inte pengarna kommer i tid måste vi ringa runt och skjuta på räkningarna tills vi får pengarna, det brukar vara lugnt hos de det gäller. Men det är tiden det tar att ringa och hålla på att strula med allt... Jobbigt och tar energi från oss. Skärpning försäkringskassan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0